NYHETSBREV

Ekerö BJJ skickar ut nyhetsbrev varje månad. Här ser du det senaste nyhetsbrevet och kan även läsa äldre nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Senaste

December:

Ekerö BJJ önskar alla våra medlemmar ett riktigt Gott nytt år!

 Lördagen den 16 december hade vi ett seminarium om anpassad BJJ följt av gradering tillsammans med kompisar runt om i landet. På söndagen var det gradering och avslutning för övriga fem grupper. Grattis alla barn till era diplom, nya streck och bälten! Ett stort grattis också till William och Mattias i vuxengruppen till era blå bälten. Ta gärna del av fotona och filmerna av fotografen Milla (@battleshoots) som ligger ute på våra sociala medier.

Nyheter inför vårterminen 2024

Lördagspasset i no-gi kommer framöver att vara ett blandat no-gi/gi-pass. Deltagare mellan 7 och 17 år är välkomna att träna med eller utan gi.

Vi har två nya hjälptränare i barngrupperna: Linnea och Aston kommer att assistera i grön respektive röd grupp. Bägge är rutinerade gråbälten som tränat länge på klubben. Vi vill också passa på att tacka Daniel Hultgren som varit tränare för blå grupp i snart fyra års tid och med sitt stora engagemang bidragit till den fina utveckling och sammanhållning som finns i gruppen idag. Daniel tar nu en paus från tränarrollen för att få tid för egen träning. Oscar, Gustav, Zoi och Magnus kommer att fortsätta träna blå grupp.

Vårterminen startar igen den 14 januari. Ett uppdaterat schema kommer att skickas ut före terminstart. Det är högt medlemstryck i nästan alla våra grupper, därför önskar vi att du tackar ja eller nej så snart du har fått bekräftelsen från Sportadmin, Det är också viktigt att fortlöpande anmäla sig till passen via Sportadmin, eftersom det underlättar planeringen inför varje träningspass.     

Reportage i lokalpressen – håll utkik!

I mitten av januari kommer Mitt i att publicera ett längre reportage om vårt arbete med bland annat anpassad jiujitsu och vår strävan att få till stånd större och mer funktionsdugliga lokaler. Reportaget kommer bland annat att belysa att vi i dagsläget är fem klubbar med totalt 500 medlemmar som delar på lokalen. Som bekant saknar vi RWC, dusch, omklädningsrum och andra faciliteter, något som sätter käppar i hjulen för att fortsätta utveckla vår växande verksamhet.

Slutligen vill jag och styrelsen tacka alla som medverkat till att göra 2023 till ett fantastiskt fint år för Ekerö BJJ. Vi ser fram emot att ses på mattan igen den 14 januari!

Marc Lundberg

Ordförande Ekerö BJJ